A fáraó kincse – ingyenes

A történet


A padláson kutakodtál éppen, amikor találtál egy  megsárgult füzetet, amiből kiderül, hogy a dédapád híres régész volt, és évekig kutatta a Fáraó kincsét.

Sajnos a kincsre nem bukkant rá, de rengeteg nyomot gyűjtött össze. Elhatározod, hogy legjobb barátaiddal útnak indulsz a piramis belsejébe.

De vésd jól eszedbe, amit dédapád a feljegyzései végére írt piros girbe-gurba betűkkel: Ha nem sikerül megtalálnod a kiutat napfelkeltéig, akkor örökre a piramis foglya maradsz!


Online, szabadulós játék, játékmester nélkül. (Nem kell kínosan érezned magad, ha több időre van szükséged a megfejtéshez.)

Bármikor, bárhol játszható. Nincs szükség időpont foglalására, nem kell utazgatni.

Egyedül vagy csapatban is játszhatod. A modern videókonferencia alkalmazások segítségével együtt játszhatsz távol élő barátaiddal is.

Jól játszható családi játékként is. Igyekeztünk úgy megalkotni a feladványokat, hogy azok közt legyen olyan, ami kisebb gyerekek számára is megoldható!

Neked ajánljuk a játékainkat, ha szereted a könnyed rejtvényeket, feladványokat. A játékok nehézségi szintje közepes, mi sem szeretjük a túlkombinált, átlagos intelligenciával megoldhatatlan feladványokat!

Játékmester híján azért itt is kaptok segítségét, ha elsőre nem sikerül a helyes kódot beírni. Ha végleg elakadtok egy rejtélynél, akkor SMS-ben is kérhettek azonnali segítséget, a honlapon található telefonszámon.Az izgalmak fokozására a játék elején elindíthatjátok az időzítőt, ami izgalmasabbá teheti a játékot. Természetesen akkor is végig tudjátok játszani a játékot, ha lejárt az időtök. A kijutásra 60 percetek van!

Mit mondanak mások a játékról?

„Nagyon tetszett, imádom a fejtörőket! Kifejezetten ajánlom gyerekekkel együtt játszani, mert bővíti a tudásukat a piramisokkal kapcsolatban, illetve az összetett gondolkodásukat is serkenti. Pörgős, izgalmas, nem szájba rágós, így biztosan fogják a gyerekek élvezni.”

„Nagyon izgalmas volt a gyerekekkel megoldani Apák napján.”

„Nagyon vagány, ötletes, izgalmas!”

„Néha kicsit nehéz volt, de végül kijutottunk. Nagyon tetszett!”