Minótaurosz, a bikafejű, embertestű szörnyeteg szívesen lakmározott emberhúst.

Apja, Mínosz király megpróbálta elrejteni szörnyszülött fiát, ezért egy labirintust építtetett számára Kréta szigetén.

Évente sok-sok fiút és lányt küldtek a labirintusba a szörnyeteg táplálására. Megelégelte ezt Thészeusz, és felkerekedett, hogy megöli a szörnyet. Igen ám, de a labirintus olyan veszedelmes volt, hogy oda senki be nem merészkedhetett, ha csak le nem számolt az életével.

Szerencsére Ariadné egy gombolyag fonalat ajándékoz Thészeusznak, aminek a segítségével visszatalálhat majd a labirintus mélyéről.

Most Thészeusz bőrébe bújva neked kell megtalálni és megölni a szörnyeteget, hogy megmentsd ezzel a leendő áldozatok életét.


Online, szabadulós játék, játékmester nélkül. (Nem kell kínosan érezned magad, ha több időre van szükséged a megfejtéshez.)

Bármikor, bárhol játszható. Nincs szükség időpont foglalására, nem kell utazgatni.

Egyedül vagy csapatban is játszhatod. A modern videókonferencia alkalmazások segítségével együtt játszhatsz távol élő barátaiddal is.

Jól játszható családi játékként is. Igyekeztünk úgy megalkotni a feladványokat, hogy azok közt legyen olyan, ami kisebb gyerekek számára is megoldható!

Neked ajánljuk a játékainkat, ha szereted a könnyed rejtvényeket, feladványokat. A játékok nehézségi szintje közepes, mi sem szeretjük a túlkombinált, átlagos intelligenciával megoldhatatlan feladványokat!

Játékmester híján azért itt is kaptok segítségét, ha elsőre nem sikerül a helyes kódot beírni. Ha végleg elakadtok egy rejtélynél, akkor SMS-ben is kérhettek azonnali segítséget, a honlapon található telefonszámon.Az izgalmak fokozására a játék elején elindíthatjátok az időzítőt, ami izgalmasabbá teheti a játékot. Természetesen akkor is végig tudjátok játszani a játékot, ha lejárt az időtök. A kijutásra 60 percetek van!