Városligeti nyomkereső játék

Ha már kipróbáltad Ingyenes nyomkereső játékunkat a Városligetben, akkor bizonyára tetszeni fog ez a hosszabb útvonal is!

A séta alatt sok érdekességet tudhatsz meg a ligetről, a benne található emlékművekről, épületekről. Mindezt rímekbe szedve!

Jól játszható családi játékként is. Igyekeztünk úgy megalkotni a feladványokat, hogy azok közt legyen olyan, ami kisebb gyerekek számára is megoldható!

Neked ajánljuk a játékainkat, ha szereted a könnyed rejtvényeket, feladványokat. A játékok nehézségi szintje közepes, mi sem szeretjük a túlkombinált, átlagos intelligenciával megoldhatatlan feladványokat!

Játékmester híján azért itt is kaptok segítségét, ha elsőre nem sikerül a helyes kódot beírni. Ha végleg elakadtok egy rejtélynél, akkor SMS-ben is kérhettek azonnali segítséget, a honlapon található telefonszámon.

Semmi másra nincs szükségetek a játékhoz, csak egy (internettel rendelkező) mobiltelefonra!

A séta a Városligeti Műjégpálya bejárata elől indul, és ide is fog visszaérkezni.
Időtartam: kb. 1,5 óra

Ezt mondták mások a játékról:

„Nagyon kreatív, elgondolkodtató játék volt. Többször megakadtunk egy-egy kérdésen, volt benne kihívás. Kifejezetten tetszettek a kis versek, amik a feladatokat rejtették. Nagyon jó időtöltés volt a barátaimmal!” Réka

„Nagyon jól felépített játék volt, tele sok érdekességgel és kihívással. A játék felhívta a figyelmemet a részletekre és egy izgalmas körutazásban volt részünk. Ajánlom mindenkinek akinek van kedve egy kicsit kóricálni és közben aranyos versekkel teletűzdelve többet megtudni a Városligetről.” Dóri

„ Végre egy olyan játék, amit tényleg élvezett az egész család! A nagy részét a gyerekek oldották meg, mi szülők csak a nehezebb feladványoknál segítettünk nekik. Tartalmas 1,5 óra volt, az biztos!  Köszönjük!” Horváth család

„Egy jól szervezett, kreatív játék, sok-sok információval, amit lehet, hogy illett volna tudni, mégsem tudja szinte senki. Valamennyi tudással biztos, hogy gazdagodtunk. Nagyon tetszett, hogy szinte lépésről lépésre vezetett, nem lehetett eltévedni a séta közben. Cukik voltak a rímekbe szedett tudáselemek.”