A történet:

Egy őrült tanévet készültök a hátatok mögött hagyni!

Az Időszörny azonban meg akarja akadályozni, hogy eljussatok a Vakációig! Küzdjetek meg vele, és akkor végre kezdődhet a megérdemelt pihenés!

Online, szabadulós játék, játékmester nélkül. (Nem kell kínosan érezned magad, ha több időre van szükséged a megfejtéshez.)

Bármikor, bárhol játszható. Nincs szükség időpont foglalására, nem kell utazgatni.

Egyedül vagy csapatban is játszhatod. A modern videókonferencia alkalmazások segítségével együtt játszhatsz távol élő barátaiddal is.

Jól játszható családi játékként is. Igyekeztünk úgy megalkotni a feladványokat, hogy azok közt legyen olyan, ami kisebb gyerekek számára is megoldható!

Neked ajánljuk a játékainkat, ha szereted a könnyed rejtvényeket, feladványokat. A játékok nehézségi szintje közepes, mi sem szeretjük a túlkombinált, átlagos intelligenciával megoldhatatlan feladványokat!

Játékmester híján azért itt is kaptok segítségét, ha elsőre nem sikerül a helyes kódot beírni. Ha végleg elakadtok egy rejtélynél, akkor SMS-ben is kérhettek azonnali segítséget, a honlapon található telefonszámon. Az izgalmak fokozására a játék elején elindíthatjátok az időzítőt, ami izgalmasabbá teheti a játékot. Természetesen akkor is végig tudjátok játszani a játékot, ha lejárt az időtök. A kijutásra 60 percetek van!

Mit mondanak a játékról?

Nagyon tetszett, tökéletes volt az utolsó napokra a suliban. Köszönet érte! 🙂

Tetszett, nagyon kreatív volt!

Fenomenális, nagyon izgalmas volt! Szuper!